Egészség

A magánklinikák és a biztosítások előnyei

Az egészség nem csupán pénz kérdése, bár tény és való, hogy a módosabb emberek alkalmanként előbb kapnak orvosi ellátást, mint azok akik egy átlag egészségbiztosítással rendelkeznek!
Sok esetben hónapokat kell várni egy szakorvosi időpontra, ami nem azt jelenti, hogy a szakorvos tapasztalatlan lenne vagy nem megfelelő a szaktudása, sőt. Mindössze annyit, hogy kevés az orvos és sok a beteg. Köztudott, hogy a magyar orvosok empatikusak, a paraszolvencia lehetőségét pedig maga az ember teremtette meg, hiszen a „segítőkészséget” így vagy úgy, de megháláljuk. Ha a számokat és tényeket nézzük, akkor ugyan azt az összeget hagyjuk ott az adott orvosnál hálánk jeléül, mint amelyet havonta kifizetnénk egy olyan biztosításért, amely mindenre kiható, áttekinthető rendszert foglal össze és nem csupán egy szakorvosi ellátást vehetünk igénybe, hanem a teljes egészségügyi palettát. Az egyszerűbb labor vizsgálatoktól az életmentő beavatkozásig, mindenre kiható jól bevált rendszer működik.
Hosszú ideje kerestem egy olyan biztosítást, amely lehetővé teszi azt, hogy havonta egy számomra nem megterhelő összegért, prémium minőségű orvosi ellátást vehessek igénybe, ha szükségessé válna illetve a testünk kontrollálása kötelezőnek mondható. Számomra fontos volt, hogy jó szakorvosi kezekben tudhassam magam. Legyen szó egy tüdőszűrésről vagy a hölgyek esetében egy mellrákszűrésről és akkor csak az alapokat említettem.

Nos, kijelenthetem saját tapasztalatból, hogy igen is létezik egy olyan biztosító Magyarországon illetve egy bank, amely ezt a szolgáltatást, amely a prémium egészségügyi ellátásra irányul, elérhetővé teszi a földi halandók részére.

Az év eleje úgy hozta, hogy számlavezető bankot szerettem volna váltani.
A kínálat sok, tapasztalatom is volt az elmúlt évek alatt, ám olyan személyek győztek meg a CIB Bank-ról akikben maximálisan megbízom. Abszolút csalódásmentes volt már maga a számlanyitás is. Abban biztos voltam, hogy a bankszámlámhoz aranykártyát szeretnék igényelni, hiszen az elmúlt évek alatt többször is élveztem már jótékony hatását a pénztárcámra nézve.

A Flórián téri bankfiókot kerestem fel Budapesten, a praktikusság miatt, utólag is megerősítve, nagyon jól döntöttem. A folyószámlát gyors ügyintézés mellett Olga és Beatrix közreműködésével teljes mértékben sikeresnek mondható gyorsasággal megtettem. Olga kedvessége és figyelmessége lenyűgözött, már a vele való kommunikáció során éreztem, hogy megnyugodhatok és szó szerint biztonságban érezhetem magam.
Tőle kérdeztem meg, van-e esetleg olyan biztosításuk amelyet én szerettem volna, tehát egy vállalható havi összegért élvezhessem a prémium szakorvosi ellátást és a soron kívüliséget?
A válasza IGEN- volt és Beatrix kolléganőjét bemutatva, azonnal meg is köthettem a CIB Bank egyik számomra legjobb szolgáltatását, az Egészségőr biztosítást.
Havi 14.500 Ft-ért és ez nem csalás vagy ámítás, valóban ezen összegért jogosult vagyok a hőn áhított magánklinikák által nyújtott egészségügyi ellátást igénybe venni PRÉMIUM szinten.

Halkan jegyzem meg, hogy már igénybe is vettem egy szolgáltatást, igaz nem közvetlen szakorvosit, de egy gyors laborvizsgálat már meggyőzött abban, hogy jól választottam.

Bátran ajánlom azoknak, akik még tanakodnak, gondolkoznak a lehetőségen.
Egy életünk van és mi döntjük el, hogy mit, mire és mennyit költünk. Az egészségünk fontos.
Ugyan ezért az összegért egy havi kondi bérletet vásárolhatunk, akár korlátlan használati lehetőséggel, amely már egy másik menü pont tartalma, de úgy érzem, az összeg valóban jelentéktelen ahhoz, hogy ne hónapok múltán kerüljünk sorba egy szakorvosi ellátásra.

Szintén halkan jegyzem meg, hogy azok akik egy „átlagosnak” nevezhető kórházba kerülnek, kiszámolva, hogy mennyi ideig maradnak keresőképtelenek vagy a fájdalom mennyi ideig van jelen az életükbe, egy ilyen biztosítási rendszert igénybe véve mennyi időt, energiát, fáradságot tudnának megspórolni.
Nos, A Komornyik egy ilyen döntésben is segít és a jövőben bemutatjuk azon Klinikákat és Szakorvosokat, akik ennek a jól működő rendszernek a tagjai.

Nem kell feltüntetnem, hogy szponzorált hirdetés, mivel a személyes pozitív tapasztalat és vélemény megosztása nem minősül reklámnak. De ha az olvasóink közül valaki eddig bizonytalan volt a döntésében, hogy bankot és biztosítót váltson, akkor itt az alkalom.

Nem állítom azt, hogy a gyógyulás csak is ezzel a biztosítási módszerrel lehet 100%-os, de közelebb vihet a lehetőséghez, hogy a testünkkel törődjünk és megadjuk magunknak azt, amit eddig csak az Elit élvezhetett.

A linkre kattintva bővebben is olvashatnak a biztosítási lehetőségekről!

https://www.cib.hu/Maganszemelyek/Biztositasok/egeszsegor_biztositas.html

A Komornyik magazin célja, hogy a valóságot mutassa be az olvasóinak!